Raveydts: ijzer-sterke kwaliteitsgaranties

Metaalverkoop

Raveydts uit Vollezele is gespecialiseerd in metaalhandel en -constructies. De zaakvoerder heeft ruim dertig jaar ervaring in woning- en industriebouw. Een onbetaalbare troef, want dankzij die bagage biedt hij de klant specifieke oplossingen, en heldere antwoorden.

 

 

Groot en klein

Onze diensten? Wij verkopen metalen balken (zoals HEA, HEB, IPE, en HEM), vierkante, ronde en rechthoekige buizen, betonijzers, betonnetten, en zoveel meer. Op uw vraag zagen wij deze producten op maat. Wij ponsen en branden ook gaten, lassen metaalconstructies voor woningen en bedrijven, en plooien en knippen prefab balken, betonijzers en -netten.

Bij Raveydts Metaal vindt u ook L-profielen, pvc-bouwfolie, betonmultiplex, groene vezelplaten en alle mogelijke bevestigingsmateriaal. Maak gerust een afspraak of mail ons voor meer info.

 

 

Levering

Naast ervaring hebben wij deze troeven: snelle dienstverlening en afhaling, een adviseur die ter plaatse komt, en levering met kraan en vrachtwagen. Wij werken vooral voor particulieren en aannemers. En dat in regioAalst-Ninove-Galmaarden-Geraardsbergen-Gooik-Halle-Brussel.

Fotogalerij

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Logo